Men hvad så efter fødslen?

Flere og flere danske kvinder får foretaget plastiske operationer, især efter børnefødsler. Dette vælger mange at gøre, fordi huden enten er blevet slap efter flere graviditeter, eller fordi man simpelthen har tabt sig så meget, at huden og maven bare “hænger” på kroppen.

Efter selve fødslen

Hvis du har fået alle de børn som du skal, og er ked af din krop, er det en nærliggende idé, at overveje en fedtsugning eller hudopstramning. Der er rigtig mange kvinder der efter flere graviditeter, fødsler og amninger, står tilbage med en krop de hverken kan kende igen eller kan lide. Maven hænger og er oversået med strækmærker, lårene og ballerne har mistet deres spændstighed og brysterne hænger flere centimeter længere nede, end de gjorde før du blev gravid. Alle disse problemer, er ting der er svære at komme til livs med motion og sund kost.

Kræv din krop tilbage!

Med en plastisk operation kan du få noget af din ungdommelighed tilbage. Du kan for eksempel vælge at få fedtsuget flere steder af din krop, eller du kan vælge at få strammet din hud op. Du kan også vælge at få en brystforstørrelse og et brystløft, for at få dine bryster op i deres, for dig, naturlige højde. Det kan også være at du er så ked af din hud og dit hår, at du bør gå til en skønhedsklinik eller rigtig god frisør. Der er i det hele taget mange ting du kan gøre, hvis du er utilfreds med dit udseende, og hvis motion og kosten ikke giver dig de resultater som du fortjener.

Hvis du for eksempel besøger siden KlinikMatch.dk, kan du se hvilke muligheder du har inden for forskellige behandlinger, og de kan hjælpe dig til at finde den rette behandling til dig.