Vær den lækre mor!

Det er rigtigt nemt, bare at lade stå til og fokusere på sine børn. Desværre er der nogen kvinder, der fokuserer så meget på deres børn, at de fuldstændig glemmer sig selv og deres andre roller i livet. 

En mor glemmer sommetider, at hun også er en kone/kæreste, en elsker og en kvinde. Nogen gange påtager hun sig kun at være mor, og glemmer alle andre roller. Hun er meget omsorgsfuld, og sørger for at alle i hendes husstand, hele tiden har det godt: at de har rent tøj, mad de kan lide, at de passer sengetiderne og laver deres lektier og pligter. Men en kvinde er sjældent kun mor!

Husk du er kvinde – ikke kun mor!

Husk, at selvom du har fået børn, har du også stadig en mand – og ham vil du sikkert gerne beholde. Du skal derfor huske at passe på dig selv, og ikke kun på de andre. Husk at klæd om fra nattøj og træningstøjet, husk at gå i bad og sæt håret, husk at smukkeser dig og gøre noget ud af dig selv. Husk sommetider at gå med kjole og nederdel, og ikke altid smække de samme udslidte træningssko på. Din mand vil gerne se dig være lækker, og du vil med garanti også gerne se lækker ud for din mand – og det gør man sjældent i nattøj, med uvasket uglet hår, ingen make-up og træningssko.

Smid mor-stilen overbord!

Det kan godt være, at det er praktisk og behageligt at gå rundt i træningstøj hele tiden, men det nytter ikke noget – der er faktisk vigtigere ting, end bare at have det komfortabelt. Hvis du anstrenger dig bare en lille smule, kan du holde din mand til ilden, samtidig med at du sikkert også får højnet dit eget selvværd – du ser jo godt ud! Du kan det hele! Du står op før fanden får sko på, du får børnene op, du smører madpakker og laver morgenmad, du får dem ud af døren og du sørger for at huset er pænt, til når de kommer hjem igen. Når du kan alt det, så fortjener du jo også at blive forkælet lidt og se fantastisk ud!