Fugtproblemer kan være dårlige for dit helbred

Fugtproblemer opstår ofte, hvis der har være vandskade, og denne vandskabe ikke er blevet håndteret på bedste vis. Det handler om at få fjernet vandet og fugten fra bygningen, så det ikke får lov til at ligge og ulme.

Fugt i kælderen

Et af de mest almindelige steder, hvor folk oplever fugt, er i kældere, da det også oftest er disse, der bliver ramt af vandskader. Hvis du har fået fugt i kælderen, handler det om at komme det til livs, inden det skader dit hus eller dit helbred. Her er det vigtigt, at du finder nogle, som har mange års erfaring med fjernelse af fugt, så du er helt sikker på, at problemet forsvinder fuldstændigt.

Symptomer på fugt

Som vi kender det med mennesker, der har sygdomme, er det lige sådan med bygninger – der er symptomer. Hvis man har fugtproblemer, vil symptomerne ofte være:

  • Maling og puds skaller af væggene
  • Overfladerne virker porøse
  • Overfladerne er fugtige
  • Fugtskjolder på væggene, loftet og gulvet
  • Råd i træbjælkerne, gulvene og panelerne
  • En muggen/fugtig lugt

Hvis du oplever nogle af disse symptomer, bør du kontakte en professionel med det samme, så du kan få vurderet, om der er noget galt, og hvad det evt. skal kræve, hvis det skal udbedres. En ting, der i hvert fald er sikker, er at det ikke bliver bedre, hvis man går og venter, før man gør noget – tværtimod bliver det ofte værre og dyrere.

Det kan også være skadeligt for dit helbred

Hvis der begynder at gå råd i forskellige ting, bliver det meget dårligt for helbredet, hvis man dagligt går og indånder det. Der skal skal man altså ikke tøve med at få en professionel ud, der kan fjerne problemet, så du frit kan trække vejret, når du er i dit eget hjem.

Pris på fjernelse af fugt

Prisen på fjernelse af fugt afhænger meget af, hvor store et område, der er ramt. Det vil altså blive en vurderingssag fra eksempel til eksempel, og det bedste er nok, hvis man finder en virksomhed, der vil kunne give et tilbud på løsning af opgaven.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, kan du kontakte Max Legêne, der kan hjælpe dig med at få en fugtfri kælder.