Gør en forskel for miljøet

Vil du skåne miljøet og samtidig spare penge på din varmeregning?
– Så bliv din egen varmeleverandør med et solvarmeanlæg. Det kan på sigt give jer som familie en økonomisk gevinst, men også blive en gevinst for miljøet.

Spar dig selv for unødige bekymringer

De fleste nybagte mødre kender det sikkert selv. Som nybagt mor gør man sig en forfærdelig masse tanker om alt lige fra spørgsmål om opvækst og opdragelse til spørgsmålet om, sit barns basale behov bliver dækket. Bekymringer er der nok af!

Jeg ved godt, at det at bekymre sig er en naturlig del af det at være mor. Og langsomt vender jeg mig også til tanken om, at mine bekymringer sikkert altid vil være der, for jeg vil jo kun det bedste for mit barn i alle henseender. Det skal have det bedste af det bedste, og mine gode intentioner kender faktisk ingen grænser!

Tænk miljørigtigt

Når jeg er ude og handle ind, så bestræber jeg mig på kun at købe økologisk – for jeg vil ikke udsætte mit barn for ufrivillige pesticiderester, som ellers typisk er at finde i konventionelle fødevarer. Når jeg bader og smørrer vores barn ind, er alt parfumefrit, og det samme gælder i øvrigt også, når jeg vasker tøj. Én af grundene hertil er, at jeg vil undgå allergi. Men jeg er også overbevist om, at det på sigt vil betale sig at tænke miljørigtigt. Det vil ikke alene komme mig, men også mit barn tilgode.

Mit næste træk er: solvarmeanlæg. Det er en miljøvenlig løsning, som vil reducere vores forbrug til brændsel markant. Umiddelbart kan et solvarmeanlæg lyde utrolig nørdet, men det er faktisk meget simpelt. Når man får installeret et solvarmeanlæg, sættes der store solfangere (ja, nemlig de velkendte sorte plader) op på taget. Disse plader fanger solens stråler og omdanner dem til varme, som cirkuleres ned til varmtvandsbeholderen. Dermed er varmeforsyningen i hus.

Som familie bidrager vi med at reducere mængden af den CO2, der udledes. (Ja, undskyld. Jeg ved godt, at det er blevet et modefænomen at tale om CO2, men ikke desto mindre er det en vigtig faktor, som vi virkelig ikke må glemme – hvilket diverse klimaændringer også vidner om!). Men der vil også være store kontante fordele for os som familie ved opførslen af et solvarmeanlæg på taget. For os er det derfor lige så meget en investering, som en god gerning. Jeg er nemlig overbevist om, at en grøn profil kan bidrage til en bedre verden.
– Også selvom det starter i det små, så er det til stor glæde for både dig selv og dit barn.